5 Basit Teknikleri için yangın kapısı

Wiki Article

Türkiye’bile mevzii yönetmeliklere için ne dokumalarda yangın bapsı kullanıvermek zorunludur bakacak olursak;

Firmamız ile yapacağınız alım satımlerde, biz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve vüruten teknoloji ile kanuni zorunlulukları da tutum ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını esenlıyoruz.

Soy ve daire kadar mekanların giriş kapısının güvende olması aşamasında “Kapı kaç defa kilitlenmeli?” sorusunun…

Konstrüksiyonda yangın çıkması halinde flama ve kötü yangın bapsı sayesinde özelliklerine demetlı olarak belirli bir müddet bir bölgede sınırlandırılır ve gayrı alanlara yayılması engellenir.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de yöresel yönetimlerin kuma noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu olduğudur.

Panik Durumunu Azaltma: Ani gelişen vakalar sonrasında insanlar panik olur ve bulundukları düzı terk etmek gerek. Hızlı çıkış olanağı sunan ve yönlendirmelerle basit kullanıma iye olan kapılar sayesinde insanoğluın ürkü durumu azalır ve güvenli çıkış katkısızlanır.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi yardımıyla bu baplar dışarıdan açılamaz. Bu gidişat haramilik vakalarının önlenmesini sağlar.

Evgin çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emin bir şekilde tahliyesini sağlayan yaşamsal öneme ehil bir yapı elemanıdır.

Bu nedenle elan ali bir fiyata ehil olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın sırasında koruma esenlamaz ve bu nedenle elan sakıt bir fiyata sahiptir.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli başlı bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Dolgular ile kapı vahiluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda hafif açılacak şekilde yangın bapsı inanma kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Yangın bapları bazı zemin deşenlerden oluşur çelik, ısıya dayanıklı içki ve ısıevet dayanıklı ahşap kabil.

1 mm yahut henüz kalın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına göre çok henüz hayır ürün Yangın Merdiveni Kapısı kalitesi demektir. Bu da mafevkda belirttiğimiz gibi pahaı doğrudan etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının hediyeı da 4000 TL den başlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi muayyen sertifikasyon kurumları aracılığıyla yapılan testler ve ifade ile belirlenir.

Yangın yahut ivedili gidiş vakalarında binalardaki insanoğluın kolay boşaltma edilmesi muhtevain Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Report this wiki page